Villighetsstyrke

Foredrag om hvordan du kan styrke din motivasjon til endring

Politimannen som ble kriminell – veien ut av rusen og inn i livet. 

Juni 1995 gikk jeg ut Politihøgskolen med svært gode karakterer, en ung mann på 25 år, med alle muligheter til å leve et godt liv. Tilsynelatende tilfreds, men alltid på jakt etter spenning og mer.

29.12.2011 var livet mitt blitt umulig å mestre, og jeg måtte overgi meg til rusbehandling. Behandlingen skulle vare i 8 sammenhengende måneder, og var starten på en oppvåkningsprosess som skulle endre min forståelse av livet, og måten jeg lever det på, for alltid.

Fra å være politimannen som jaktet de narkomane skurkene, var jeg han som selv ble jaktet på. Det å møte meg selv i døra på denne måten, var ekstremt vondt, men har også gitt meg en forståelse av livet som jeg aldri ville byttet bort, ikke for noe. Det var slike ekstreme kontraster og forståelsen av disse, som har gjort meg til den jeg er i dag, og som har gitt meg den livskvaliteten jeg i dag besitter.

Gjennom foredrag, undervisning og WS med utgangspunkt i «Politimannen som ble kriminell-veien ut av rusen og inn i livet» ønsker jeg å dele mine erfaringer med deg, hvordan jeg så til de grader kunne gå på trynet, og hvordan jeg har reist meg igjen. Men først og fremst håper jeg å inspirere til å skape bevissthet rundt eget liv, viktigheten av å stanse opp, og reflektere over hva det er som gir livet ditt mening, og hvor viktig dette er for din prestasjon, for at du skal prestere ditt maksimale potensiale, og hvordan du kan styrke din motivasjon til endring, det jeg kaller for Villighetsstyrke.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Les mer
Send oss en melding

Kontaktinfo

Ronny Rene Raveen
40167652