FOCUS TOGETHER

Øker fokus på bærekraft og engasjerer til handling gjennom en samarbeidsplattform

Focus Together – en app for fremtiden
Focus Together-appen skal gjøre det enklere å ta bærekraftige valg. Ved å bruke appen er du bare et tastetrykk unna bærekraftige produkter og tjenester, samt «grønne» aktiviteter i ditt nærmiljø. Overgangen til en grønnere livsstil krever tid og innsats, så vår app bruker gamifisering og samarbeidsfunksjoner for å kontinuerlig engasjere og inspirere brukeren. Dette er en plattform der næringsliv, kommune, organisasjoner og folket kan komme sammen og jobbe for å løse klima- og naturkrisen.

 

Bli med i vår bærekraftige plattform
Vi ønsker din bedrift velkommen til å bli en del av vår plattform! Hvis din virksomhet tilbyr bærekraftige produkter eller tjenester, som utlån, reparasjon, salg av brukte varer, innbytte eller pant, vil vi gjerne ha deg med på laget!

Sammen kan vi drive frem en mer bærekraftig fremtid ved å tilrettelegge for ansvarlig forbruk og handling. Ikke bare vil din bedrift kunne nyte godt av vårt voksende nettverk av engasjerte brukere, men du vil også spille en rolle i å forme det grønne skiftet.

Vi ser også etter organisasjoner som har omsorg for naturen eller som støtter mennesker med spesielle behov. Ved å være en del av Focus Together-plattformen, har du muligheten til å informere, engasjere og mobilisere frivillige. Sammen kan vi utgjøre en reell forskjell.

 

Ta kontakt med oss i dag for å bli en verdifull del av løsningen. Vi støtter og applauderer alle som tar positive steg mot en bedre fremtid for vårt samfunn!

Les mer
Send oss en melding

Kontaktinfo

Anna Wenche Karlsson
98 28 94 28